6001af69f3553540e0c2ab99_7

Jæren Lagerhotell

Kong Haakons veg 4, 4340 Bryne
4,6 m³ - 40,5 m³
Minilager og lagerhotell

Mer om Jæren Lagerhotell

Jæren Lagerhotell er en lagerutleiebedrift som opererer på Bryne, bare 20 minutter unna Stavanger. De tilbyr trygge og sikre minilagre som kan leies av både private og bedrifter. Du får tilgang til lageret mellom klokken 6 og 23 hver dag, hele året. Jæren Lagerhotell fokuserer på å tilby en fleksibel, enkel og sikker lagringsløsning for kundene sine.

Lagerhotellet har et bredt utvalg av boder i ulike størrelser, fra 4,6 kubikkmeter til 40 kubikkmeter. Dette gir deg muligheten til å velge en bod som passer best til dine behov og mengden av eiendeler du ønsker å lagre. Prisene de tilbyr er konkurransedyktige, slik at du kan få en god lagringsløsning til en fornuftig pris.

Med Jæren Lagerhotell kan du være trygg på at dine eiendeler blir oppbevart på en sikker og pålitelig måte. Enten du trenger midlertidig lagring under flytting eller langvarig oppbevaring av inventar, kan Jæren Lagerhotell være et godt alternativ for deg.

Kundevurdering av Jæren Lagerhotell

4,7 av 5
4.7/5
Jæren Lagerhotell sin vurdering er en samlet vurdering basert på omtalene til selskapet på Trustpilot, Google, Facebook og Lagerplasser.no.

Andre kategorier

Andre lagertilbydere

extralageret
Extralageret
yellowbox
Yellowbox
minilager1
Minilager1
reppe
Reppe Søndre
trondheim minilager
Trondheim Minilager
esplager
ESP Lager

La oss hjelpe deg i gang

Vi finner en lokal lagerplass gratis for deg.